HOSAB

Sayın Sanayicimiz,

Hasanağa Organize Sanayi Bölge Müdürlüğümüzce Yeşil OSB Belgesi kapsamında ön kriterlerin sağlanması ile birlikte performans göstergelerine yönelik çalışmalara başlamış bulunmaktayız. Performans göstergeleri OSB Yönetimi, Ekonomik, Çevresel ve Sosyal Performans başlıkları altında değerlendirilmektedir. Bu başlıklar altında;

– 10 adet ekonomik,

– 6 adet sosyal,

– 5 adet yönetimsel,

– 17 adet çevresel performans göstergesi hazırlanmış ve Yeşil OSB Bilgilendirme hakkındaki 25.07.2024 tarihli yazımız ile detaylı olarak açıklanmıştır.

Bu aşamada OSB’nin yeşil dönüşüm süreci kapsamında istenilen veriler için bir tablo yapılmış olup ekte paylaşılmaktadır. Bu tabloda yer alan verilerin tümü Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile paylaşılacak olup Yeşil OSB sürecinde değerlendirilecektir. Bu doğrultuda siz katılımcı firmalarımızdan talep ettiğimiz (Ekte yer alan) dosyayı eksiksiz doldurmanız ve bu süreçte bilgilerinizi bizimle şeffaf şekilde paylaşmanızı önemle rica ederiz.

Gereğini bilgilerinize rica ederiz.

Ek: Yeşil OSB Belgelendirme kapsamında firmalardan talep edilen belgeler / dokümanlar

Not:

  1. Tabloyu Bilgisayarda doldurarak mail yolu ile cevre@hosab.org.tr adresine 13/09/2024 tarihinde kadar gönderilmesi gerekmektedir.
  2. Tablo ekinde istenilen belgeleri PDF formatında mail ekinde gönderilmesi gerekmektedir.